✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Folieskilte designes i et flot udseende​

Med folieskilte i din virksomhed på døre, vinduer og glasfacader kan du gøre opmærksom på dig selv, på en synlig måde.

Vi har mange års erfaring med design af flotte skilte i folie til alle typer virksomheder i København, Allerød og det meste af Nordsjælland, hvor vores primære kundekreds befinder sig.

Du kan få designet folieskilte helt efter eget ønske, hvilket eksempelvis kan være folie på glasdøren ind til din virksomhed, på døren til konferencelokalet eller måske på vinduer og andre former for glasfacader, hvor det er muligt.

Har du et logo og et firmanavn, du gerne vil vise frem, er folieskilte en oplagt måde at gøre det på.​​

Professionelle folieskilte med lang holdbarhed

Folieskilte kan se ud på mange måder og kan sidde stort set overalt, hvor der er glas. Det kan nemlig også sidde af hensyn til afskærmning ind til et mødelokale, hvor man ikke ønsker at have helt gennemsigtige facader. Vores folie er i en sådan kvalitet, at det ser godt ud, når det kommer op, men at det også bliver ved med det i mange år grundet lang holdbarhed og slidstyrke.

Har du planer om at benytte dig af folieskilte i din virksomhed, er vi parate til at levere en flot løsning. Har du ønsker til design, eller vil du nyde godt af vores kreative idéer, kan vi hjælpe dig, når du har behov for vores unikke ekspertise inden for skilte i folie.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du bestille folieskilte, eller ønsker du at høre mere om dine forskellige muligheder, sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig til den løsning, der passer til dine ønsker. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 40 56 60 66, eller skriv en e-mail til ide3@ide3.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din løsning.

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 26041929 

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk