✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Pyloner i forskellige højder tilbydes

Hos skiltemager Idé 3 Skilte & Design tilbyder vi pyloner i forskellige højder til virksomheder i København, Allerød og resten af Nordsjælland. Ønsker du at fremvise din virksomhed med navn, logo og måske et budskab, eller hvad du tilbyder, er pyloner en oplagt måde at gøre opmærksom på sig selv på.

Pyloner kan anses som en slags facadeskilte, der med sin højde kan skabe lidt bedre opmærksomhed, end hvis det blot var et traditionelt facadeskilt, der sad på facaden.

Hvad angår pyloner og højde, kan de fås i mange størrelser. Vi designer dem efter dit ønske - og du har masser af muligheder for eksponering, eftersom de er formet som trekantede tårne.

Få designet pyloner med dine budskaber

Der er mange gode grunde til at få designet pyloner til din virksomhed. Offline marketing kan anvendes til at skabe lokalt kendskab til din virksomhed, ved at folk hele tiden ser dine skilte og kan genkende navn, logo og eventuelle slogans og budskaber og dermed husker det næste gang

I og med at pyloner er trekantede, er der plads til masser af reklame og budskaber på hver side. 

Den ene side kan for eksempel have dit navn og logo, den anden hvad du tilbyder, og den tredje kan have grafiske elementer og måske et slogan. Vi kan hjælpe dig med at fremstå mere professionel med flotte pyloner i flot kvalitet.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du planer om at få udarbejdet en eller flere pyloner til din virksomhed, giver vi gerne et tilbud på opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring og har gennem årene hjulpet mange forskellige virksomheder. Skal vi også hjælpe din?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 40 56 60 66, eller skriv en e-mail til ide3@ide3.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk