✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Indvendige skilte til alle behov

Søger du et erfarent skiltefirma, der designer indvendige skilte? Så skal du ikke søge længere. Hos Idé 3 Skilte & Design er vi specialister med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi har gennem tiden serviceret et væld af virksomheder i København, Allerød og hele Nordsjælland med flotte skilte i høj kvalitet.

Der er mange grunde til at have skilte indenfor. Dels af informationsmæssige årsager og dels pga. udseendet. 

Indvendige skilte kan både være et navneskilt ved siden af en dør til et kontor eller virksomhedens navn og logo, der hænger på væggen i lobbyen. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres skilte.

Vi laver indendørs skilte i høj kvalitet

Uanset opgave og størrelsesorden har vi samme tilgang. Kvaliteten er noget af det vigtigste fos os, da det er den bedste måde at stille vores mange kunder tilfredse på. Du kan derfor trygt bestille indvendige skilte hos os og være velvidende om, at kvaliteten er helt i top. Hvad angår design og udformning, har du mange muligheder og kan få lige det design, du ønsker.

Vi er leveringsdygtige inden for mange former for indendørs skilte. Har du et særligt ønske til design og fysisk udformning, hører vi meget gerne om dine ideer. Vi er altid imødekommende over for spændende udfordringer, og vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til den rette pris.

Få et tilbud på indvendige skilte her

Står du og mangler indvendige skilte eller udendørs skilte, måske i virksomheden, giver vi gerne et tilbud på opgaven. Vi har nogle yderst kompetente designere ansat, som kan levere flotte og holdbare skilte efter dine ønsker.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed? Så kontakt os venligst på telefon 40 56 60 66 eller e-mail ide3@ide2.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk