✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Matteret folie, frosted folie og andet

Med folieskilte på døre, vinduer og glasfacader i din virksomhed, kan du gøre opmærksom på dig selv på en synlig måde. Hos skiltefirmaet Idé 3 Skilte & Design har vi over 30 års erfaring med design af flotte skilte i folie til alle typer virksomheder i København, Allerød og hele Nordsjælland, hvor vores primære kundekreds befinder sig.

Du kan få designet folieskilte og andet vinduesdekoration helt efter egne ønsker, som f.eks. kan være frosted folie eller matteret folie. Det kan måske være folie på glasdøren ind til din virksomhed, på døren til konferencelokalet eller måske på vinduer og andre former for glasfacader, hvor det er muligt.

Har du et logo og/eller firmanavn, du gerne vil vise frem, er foliering med foliebogstaver en oplagt måde at gøre det på.

Professionelle folieskilte med lang holdbarhed

Folieskilte og generel vinduesdekoration kan se ud på mange måder, og kan sidde stort set overalt, hvor der er glas. Det kan nemlig også sidde af hensyn til afskærmning ind til et mødelokale, hvor man ikke ønsker at have helt gennemsigtige facader. 

Vores folie er i en sådan kvalitet, at det ser godt ud, når det kommer op, men også at det bliver ved med at være der i mange år pga. lang holdbarhed og slidstyrke.

Har du planer om at benytte dig af f.eks. matteret folie eller frosted folie i din virksomhed, er vi parate til at levere en flot løsning inden for folieprint. Har du ønsker til design, eller vil du nyde godt af vores kreative ideer, kan vi hjælpe dig, når du har behøv for vores unikke ekspertise inden for folie til skilte.

Kontakt os for et tilbud på vinduesdekoration

Vil du bestille vinduesdekoration i form at folieskilte, eller ønsker du at høre mere om dine forskellige muligheder eller priser, sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig til lige netop den løsning, der passer til dine ønsker. Kontakt os allerede i dag for en god pris på matteret folie, frosted folie eller andet.

Ring til os på telefon 40 56 60 66 eller send en e-mail til ide3@ide3.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk