✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Skiltesystemer i høj kvalitet tilbydes

​Gennem mere end 30 år har vi designet forskelligartede skiltesystemer til kvalitetsbevidste virksomheder i København, Allerød og resten af Nordsjælland.

Vores helt store force består blandt andet i facadeskilte, pyloner, lys- og neonskilte samt mange andre udendørs og indendørs skilte. Vores altoverskyggende fokus er kvaliteten af skiltene, således at de tager sig godt ud i mange år.

Ønsker du at få designet skiltesystemer af den ene eller anden slags til din virksomhed, er vi gerne behjælpelige med rådgivning og vejledning. Vi ved, hvad der virker, og hvad der går godt sammen.

Vi kommer også gerne med input til, hvordan dine skilte kan se ud, hvis du ønsker vores mening.

Vi tilbyder mange forskellige typer skiltesystemer

Skiltesystemer dækker bredt. Det kan være alt fra infoskilte til standerskilte, galger, pyloner og mange flere. Alle har til formål at give forbipasserende en eller anden form for information eller budskab. Det kan være et signal, et logo eller måske en historie. Der er mange muligheder, hvilke vi gerne vil hjælpe dig med.

Er du ikke helt klar over, hvad du skal gå efter, når du søger efter skiltesystemer, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad du helt konkret har behov for. Således finder vi ud af, hvad den helt optimale løsning er til dig og dine behov.

Bestil skilte af god kvalitet hos os

Er du interesseret i at bestille skiltesystemer hos en erfaren og professionel skiltevirksomhed, der kan sit håndværk, er vi den helt rette til din opgave. Du kan bestille hos os eller ringe for at aftale en tid til et møde.

Kontakt os på telefon 40 56 60 66, eller skriv en e-mail til ide3@ide3.dk, så vi kan hjælpe dig med dine skiltesystemer.

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk