✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

Facadeskilte og udendørs skilte i flot kvalitet

Hos Idé 3 Skilte & Design er vi specialister i design af facadeskilte og alle typer udendørs skilte samt indvendig skiltning.

Vi servicerer alle former for virksomheder i København, Allerød og resten af Nordsjælland, som ønsker at få designet nogle flotte skilte udendørs eller eksempelvis facadeskilte med lys, som fungerer som reklame.

Der er mange muligheder, når det kommer til skilte på facader og generelt udendørs skilte.

Det kan være alt fra dit virksomhedsnavn og logo til mere kommercielle skilte og reklamer, der har budskaber.

De kan se ud på mange måder - og vi kan levere lige det, du ønsker, til din virksomhed.

Udendørs skilte med et professionelt look

Ønsker du at fremstå mere professionel, kan du med facadeskilte og udendørs skilte signalere til forbipasserende, hvem du er, og hvad du tilbyder.

​Det skaber noget kendskab til dit brand, som folk vil huske bedre, for hver gang de ser det. Vil du have billige facadeskilte eller billige udendørs skilte, kan vi levere i forskellige typer kvaliteter alt efter ønske og budget.

Vi tilbyder facadeskilte til priser, der er særdeles konkurrencedygtige. Om det er elektroniske skilte udendørs eller monteret på en facade, er vi klar til at levere en løsning, der imødekommer dine ønsker om et flot og professionelt firmaskilt til din virksomhed, som du kan være stolt af.​

Vi tilbyder alle slags facadeskilte

Har du særlige ønsker til facadeskilte, er vi leveringsdygtige i alle typer pyloner og skilte til facader og mere generelle udendørs skilte. Tag kontakt til os, og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Ring til os på telefon 40 56 60 66, eller skriv en e-mail til ide3@ide3.dk. Så hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning til dine ønsker og behov.​

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk