✓ +30 års erfaring

✓ Design dit eget skilt

✓ Alle former for skilte

​Byggepladsskilte til byggeprojekter

Har du behov for professionelle  byggepladsskilte til et forestående byggeprojekt i København, Allerød eller andre steder i Nordsjælland, tilbyder vi en bred vifte af forskellige slags skilte.

Du kan selv være med til at designe efter eget ønske eller lade os stå for det. Vi har som skiltefirma intet mindre end 30 års erfaring med design af blandt andet byggepladsskilte, hvorfor din opgave er i sikre hænder hos os.

Et byggepladsskilt er et skilt, der typisk sættes ved indgangen til byggepladsen. Skiltet kan have mange former, men ses typisk som pyloner.

Trekantede tårne, hvor der er tre flader og masser af plads til nævnelse af entreprenør, bygherre og meget andet. Ydermere kan der eksempelvis være billeder af byggeprojektet, som det ser ud, når det er færdigt.​​

Professionelle byggepladsskilte til alle former for byggeprojekter

Ved påbegyndelse af et byggeprojekt kan byggepladsskilte fungere informativt, men også som værende et reklameskilt. Her kan være logoer og reklame, som gør opmærksom på din virksomhed, og hvad I står for. Et skilt på en byggeplads er derfor meget mere end blot en advarsel om, at der bygges.

Hos Idé 3 Skilte & Design er vi specialister i design og levering af skilte, der får virksomheder til at fremstå mere professionelle. Vi kan hjælpe dig med at få det ønskede byggepladsskilt - og vi har masser af gode idéer til, hvordan og hvorledes det kan se ud. Vil du høre mere? Kontakt os ganske uforpligtende.

Få et godt tilbud på et skilt til en byggeplads

Ønsker du at få et godt tilbud på byggepladsskilte til en kommende byggeplads, vil vi gerne give et bud på opgaven. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kan levere en løsning hurtigt. Så tag kontakt til os, hvis du vil have et tilbud.

Ring til os på telefon 40 56 60 66, eller skriv en e-mail til ide3@ide3.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Skriv til os

​Står du med spørgsmål eller mangler du informationer? Udfyld formularen nedenfor, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Classic Idé 3  

CVR: 17536974

Kontakt

Telefon: 40 56 60 66

E-mail: ide3@ide3.dk